TEAM

Leer ons beter kennen

IMG_0565.jpeg

AAIKE VERSTRAETEN

Klinisch psychologe
kinderen, jongeren, volwassenen
0474 16 24 18
aaikeverstraeten@animea.be
Flobecq - Horebeke

Het leven kan heel mooi zijn. Maar dat gaat niet vanzelf. Problemen met de partner of familie, stress op het werk, verslaving, verlies, onzekerheid, somberheid of angst kunnen ons geluk in de weg staan. Soms lukt het niet om zicht te krijgen op wat er precies mis loopt, en hoe je dit kunt veranderen.

Er ligt veel druk op onze schouders, we stellen hoge eisen aan onszelf, er verandert ongewild iets in ons leven,… Dan kan het gebeuren dat het allemaal te veel wordt, dat je in de knoop geraakt met jezelf en niet goed weet hoe je hier uit geraakt.

Bij een psycholoog gaan, kan dan een moeilijke maar noodzakelijke stap zijn. 


Bij mij telt elke klacht. Mensen (kinderen, jongeren, volwassenen) met lichte tot ernstige klachten of een algemeen gevoel van ontevredenheid kunnen bij mij terecht, en dit in het Nederlands, Frans of Engels. Ook koppels zijn welkom.

Wanneer je het gevoel hebt geen 'grote problemen' te hebben, maar jezelf gewoon beter wil leren kennen zodat je kan groeien als mens, ben je eveneens van harte welkom. Zo kan je meer inzicht verwerven, zelfvertrouwen ontwikkelen en je persoonlijk evenwicht terugvinden. 


De gesprekken gaan door in Flobecq of Horebeke, afhankelijk van wat voor jou gemakkelijk is. Contacteer me gerust telefonisch of via mail. Ik probeer voor jou sowieso snel een eerste afspraak te plannen. 

Als psycholoog ben ik erkend door de Psychologencommissie en hiermee gebonden aan de deontologische code, waar onder andere het beroepsgeheim onder valt. Mijn erkenningsnummer is 802124132.

magali foto.jpg

MAGALI BOULEZ

Creatief, relaxatie- en psychotherapeute  
jongeren en volwassenen
0493 37 18 83
magali.animea@gmail.com
Flobecq

Mijn naam is Magali. Mijn professionele oorsprong ligt in het begeleiden van mensen met psychische klachten als psychiatrisch verpleegkundige en dit al sinds 2004. Hoewel ik een rustig persoon ben, ben ik erg leergierig en zit ik niet stil om nieuwe therapievormen aan te leren. Heden school ik mij bij als integratieve psychotherapeut.

Ik verleen cliëntgerichte therapie, d.w.z. dat ik jouw tempo volg en met jou de problemen aanpak die jij aanreikt. Naast traditionele gesprekstherapieën gebruik ik graag creatieve werkvormen om een knagend gevoel, een vastzittende emotie los te maken. Deze werking heeft tot zijn nut minder bedreigend te zijn. Daarvoor gebruik ik beeldende, narratieve en muziektherapie. Tevens kan je bij mij terecht voor ontspanningsoefeningen en wandeltherapie.

Ik verleen therapie aan jongeren (vanaf 12 jaar), jongvolwassenen en volwassenen. Je kan bij mij terecht met vragen rond rouw en verlies, verslaving, depressieve gevoelens, automutilatie, problemen op school/werk, persoonlijke ontwikkeling, identiteit, agressiebeheersing en zelfvertrouwen.


​Sharing our hurt, is sharing our humanity